”Foodissimo #1” – Nicolae Voiculeț într-un eveniment inedit la Da Pino Cluj, susținut de Prosecco Mionetto

”Foodissimo #1” – Nicolae Voiculeț într-un eveniment inedit la Da Pino Cluj, susținut de Prosecco Mionetto

O terasă exotică, verde ca o colină a Toscanei, într-un spațiu neconvențional în centrul Clujului. Mâncăruri unice, deserturi ingenioase și vinuri fine. Muzica vrăjită a naiului lui Nicolae Voiculeț. 

Acestea sunt ingredientele primului eveniment din seria ”Foodissimo”, inițiată de restaurantul Da Pino și susținut de Prosecco Mionetto.

Celebrul naist Nicolae Voiculeț este invitatul special al primei ediții a evenimentului ”Foodissimo”, organizat pe terasa amenajată de Da Pino Cluj în parcarea de pe strada Universității, în zona cuprinsă între restaurant, Biserica Piariștilor și clădirea centrală a Universității ”Babeș-Bolyai”.

Conceptul evenimentului își propune să îmbine muzica de înaltă clasă cu mâncărurile unice pregătite special pentru seara respectivă, deserturi apetisante și ingenioase, stropite cu vinuri fine și prosecco.Poza noua 23.07.2018

Foodissimo #1 va avea loc sâmbătă, 28 iulie 2018, de la ora 18:30.

Nicolae Voiculeț și naiul lui fermecat

A urcat pe scenă încă de la vârsta de cinci ani și a cântat alături de orchestre mari ale lumii. După cum a mărturisit, folclorul a reprezentat hrana sufletului său, iar acum reprezintă esența menirii de a promova România, prin adevărata sa tradiție și obiceiuri, peste tot în lume.

Poza noua 23.07.2018

A participat la cele mai prestigioase festivaluri de creație, obținând de fiecare dată locul întâi, atât pentru maniera interpretării instrumentale, cât și pentru cea măiestria dirijorală.

În 1993, a înființat prima școală de nai din SUA, la Chicago.

A susținut numeroase concerte caritabile: pentru victimele uraganului Katrina, pentru supraviețuitorii cutremurului din Japonia, în cadrul spectacolului organizat chiar de el, în parteneriat cu Crucea Roșie Română — ''Dăruiește speranță pentru Japonia''.

A purtat sunetul naiului românesc la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Beijing și la expoziția mondială EXPO 2010 de la Shanghai.

Artistul, care are până în prezent peste treizeci de ani de carieră, a fost invitat să concerteze, alături de orchestra sa "Project Romania", în mari centre ale culturii mondiale. Viena, Paris, Praga, Stockholm, Bruxelles, New York, Washington, Tokyo sau Kuwait City sunt doar câteva dintre locurile în care a fost ovaționat și în care acordurile doinelor românești au smuls lacrimi de emoție.

Informații suplimentare și biletele sunt disponibile la restaurantul Da Pino.

Str. Universității 8, tel. 0734881006

http://dapino.ro/

https://www.facebook.com/DaPino23/          

Detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events

Comenteaza