Fostul director al Teatrului „Puck” iese din greva foamei după 24 de zile, deși NIMIC nu s-a rezolvat

Fostul director al Teatrului „Puck” iese din greva foamei după 24 de zile, deși NIMIC nu s-a rezolvat

Fostul director al Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, Emanuel Petran, iese din greva foamei după 24 de zile, însă arată că situația lui nu s-a rezolvat. 

''CEEA CE AM VRUT SĂ DEMONSTREZ PE VIU, AM DEMONSTRAT! Logic și fără patimă, rezultatele sunt următoarele:

1. Niște politicieni corupți, din UDMR și PNL, dovediți la nivel național ca hoți, lasă 24 de zile un om, care își cere Dreptatea si Adevărul în fața întregii țări, să moară de foame. Celelalte partide de la guvernare nu intervin, fiind clară legătura de interese dintre ele. Singurul partid care ia atitudine și care îl interesează soarta unui om este AUR. Poate nu întâmplător acest partid este demonizat la toate nivelele societății de către cei care ne conduc. Este socotit a fi partid extremist fără ca nimeni dintre acuzatori să poată dovedi asta concret, conform Constituției și a legilor. Concluzie: A ajuta un om să afle Adevărul și Dreptatea, în România, se numește extremism!

2.Acești politicieni, nu ar fi putut frauda sau fura, dacă nu ar avea sprijinul justiției. Dacă ea și-ar face treaba, niciun politician nu ar avea curajul să încalce legea. Lucru de asemenea dovedit de către mine la nivel național.
Concluzie: Trebuie urgent schimbate legile care lasă ca judecătorul să fie inamovibil intr-un sistem corupt. Este ca și cum ai creea mici dumnezei, care pot face orice și nu răspund în fața nimănui , decât în fața stapânilor. Cine sunt stăpânii lor?

3. Câinele de pază al democrației, presa, prin faptul că este plătită de către instituțiile de stat, pe care ar trebui să le monitorizeze real, prin articole, nu face decât să schelălăie, de fapt amintind de o situație, dar nevorbind de esența lucrurilor care un dus la aceea situație. Concluzie: Trebuie urgent dată o lege prin care să se interzică ca presa să fie plătită din bani publici. Altfel, sintagma " independența presei" nu este decât imaginea fidelă a crea ce se întâmplă în societatea românească la toate nivelele.

Dacă aceste lucruri nu se rezolvă , ideea de "drepturile omului" sunt și vor rămâne grav încălcate. Iar, noi, cei simpli, vom face parte dintr-o piesă de teatru de păpuși perpetuă, în care regizorii ei nu fac altceva decât să-și rezolve problemele personale și de grup", scrie Petran. 

VEZI SI Fostul director al teatrului PUCK intră în GREVA FOAMEI: "Acest gest este o luare de poziție după o  îndelungă chibzuință"

Comenteaza