Hoţ ghinionist: a încercat să spargă un autoturism, însă proprietarul i-a dejucat planurile

Hoţ ghinionist: a încercat să spargă un autoturism, însă proprietarul i-a dejucat planurile
Poliţiştii clujeni au surprins în noaptea de sâmbătă spre duminică un bărbat care ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un autoturism, dar care a fost depistat de proprietar.

Tentativa de spargere a autovehiculului a fost sesizată oamenilor legii în jurul orei 04:30 de către victimă, un clujean de 23 de ani, care i-a informat pe poliţişti că un necunoscut ar fi pătruns fără drept în maşina sa şi ar fi fugit de faţa locului în momentul în care a fost surprins în acţiune. 

Totul s-a întâmplat în timp ce tânărul respectiv asigura paza unor imobile din zona pădurii Făget. Văzându-şi liniştit de treabă, a observat că în autoturismul său, parcat în zonă, se afla o persoană necuoscută. Cel în cauză, dându-şi seasma că a fost descoperit, a luat-o la goană spre pădure, fără să apuce să sustragă vreun bun.

În baza semnalmentelor oferite de reclamant şi a verificărilor efectuate în zonă, poliţiştii au reuşit identificarea celui reclamat, stabilind că este vorba despre un bărbat de 26 de ani din Prahova.

De asemenea, s-a constatat faptul că activitatea infracţională a bacestuia ar fi fost înlesnită de faptul că autoturismul parcat era închis, dar nu era asigurat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii unei tentative la infracţiunea de furt din auto.

 

Comenteaza