Update Le-ați văzut? Două fete, una de 11 ani, alta de 14 ani, au plecat din Piaţa 14 iulie / Au fost găsite

Le-ați văzut? Două fete, una de 11 ani, alta de 14 ani, au plecat din Piaţa 14 iulie / Au fost găsite

Poliţia din Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că Lara Eximena Marcovici, în vârstă de 11 ani, şi Monica Cruciţa Laczi, în vârstă de 14 ani, ambele din acest oraş au plecat voluntar, vineri, ora 18.00, în timp ce se aflau în zona Piaţa 14 iulie din Cluj-Napoca. Poliţiştii roagă persoanele care pot furniza orice informaţii despre aceste două fete să se adreseze cele mai apropiate secţii de poliţie sau să sune la 112.

UPDATE:  Referitor la cazul minorelor plecate voluntar vă comunicăm faptul că acestea au fost găsite în cursul dimineții de azi, în jurul orei 03.00, în municipiul Dej. Din declarațiile acestora a rezultat că cele două nu au fost victimele unei infracțiuni. Vă mulțumim pentru mediatizarea cazului. 

-----------------------------------------------------------

Lara Eximena Marcovici are o înălţime aproximativă de 1,60 m, circa 55 de kg, păr roşcat, ochi căprui, iar Monica Cruciţa Laczi are o înălţime aproximativă de 1,60 m, tot circa 55 de kg, păr brunet şi ochi negri, mai precizează IPJ Cluj.

Marcovici purta, la momentul plecării, o bluză de trening de culoare crem, pantaloni de culoare gri şi pantofi sport alb cu roz, iar cea de-a douăa fată era îmbrăcată cu pantaloni de trening de culoare alb, maiou scurt de culoare gri şi pantofi sport negri.

IPJ Cluj roagă rersoanele care pot furniza orice informaţii despre acestea sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Comenteaza