Lecţii de antreprenoriat cu Octavian Radu VIDEO

Lecţii de antreprenoriat cu Octavian Radu VIDEO
Ca sa ai succes trebuie sa ai curaj. Acesta este sfatul pe care l-au primit studentii de la Facultatea de Stiinte Economice, de la fondatorul unui dintre cele mai mari lanturi de librarii din tara, Octavian Radu. Acesta le-a vorbit studenţilor clujeni despre succesele şi eşecurile pe care le-a avut în afaceri.

Octavian Radu a ales să le vorbească studenţilor despre afacerea sa cu şampon din 1990. După o perioadă de succes, omul de afaceri a fost nevoit ca în 1998 să închidă producţia.

"Nu cred că există sfaturi, nu cred că există alb şi negru, bine şi rău. În fiecare situaţie există o soluţie. O să încerc să îi conving că este bine să aibă curaj, să îşi urmeze idealurile proprii", a spus Octavian Radu.

"Este cu atât mai valoroasă oportunitatea de învăţare pentru studenţi pentru că pot să vadă un ciclu complet de experienţă şi, mai ales, cum poţi să gândeşti un nou început în aceste condiţii", a spus Tiberiu Moisă, director executiv BT.

Evenimentul a adunat aproape 300 de studenţi de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi gestiunea Afacerilor. Tinerii sunt de părere că întâlnirile în care li se prezintă afaceri concrete le sunt la fel de folositoare precum cursurile de la şcoală.

 

Organizatorii intenţionează să reia seria întâlnirilor "Antrenori pe scenă. Pentru studenţi" în toamnă, după începerea noului an şcolar.

 

Comenteaza