Marele câștigător Loto 6/49 și-a ridicat premiul după câteva săptămâni. Are peste 80 de ani și care joacă dintotdeauna. Ce mesaj a transmis

Marele câștigător Loto 6/49 și-a ridicat premiul după câteva săptămâni. Are peste 80 de ani și care joacă dintotdeauna. Ce mesaj a transmis
| Foto: Ziua de Cluj / Fotografie ilustrativă

Loteria Română transmite că marele premiu 6 din 49 câștigat în Duminica Floriilor, a fost revendicat la mai bine de două săptămâni de la extragere.

„În cursul zilei de astăzi (ieri - n. red), 14 mai, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane câștigătorul premiului de categoria I, în valoare de 3.610.326,64 lei (echivalentul a peste 725.000 de euro), obținut la tragerea Loto 6/49 din data de 28.04.2024”, informează Loteria Română într-un comunicat oficial.

Unica variantă i-a adus milioane de lei

Potrivit sursei citate, câștigătorul este din București, are peste 80 de ani și joacă la loto dintotdeauna. A declarat pentru Loteria Română că numerele care i-au purtat noroc nu au semnificație personală și că joacă mereu aceeași variantă.

Câștigatorul joacă și la Joker, și la loz în plic, jocuri la care a mai câștigat premii mici.

Loteria Română reamintește faptul că biletul norocos a fost jucat la agenția 72-054 din sectorul 2, București și a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 și o varianta la Noroc .

„Continuati să jucati! Aveti incredere în Loteria Națională!”, este mesajul pe care câstigătorul îl transmite jucătorilor la loto.

Castigatorul nu a dorit să-și facă publică identitatea.

Comenteaza