MESAJ de ADIO, lăsat pe Instastory de tânăra care s-a sinucis în Cluj-Napoca. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă

MESAJ de ADIO, lăsat pe Instastory de tânăra care s-a sinucis în Cluj-Napoca. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă
| Foto: https://vasiledale.ro/

Tânăra de 18 ani care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc de pe strada Observatorului din Cluj-Napoca a lăsat pe Instagram un mesaj de adio înainte să recurgă la gestul extrem, mesaj în care mărturiseşte de ce a ales să îşi ia viaţa. 

Mesajul ar fi fost publicat de tânără pe Instastory cu 15 minute înainte de a se arunca de la etajul 12 al clădirii din Cluj-Napoca. 

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate.

Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată. Mă veţi uita în câţiva ani.

Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu.

Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine.

La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra, înainte să recurgă la gestul extrem, potrivit emaramures.ro

Polițiștii clujeni fac verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza