Nesimţire fără limite. Un "tembel" a blocat două benzi de circulaţie GALERIE FOTO

Nesimţire fără limite. Un
Traficul de pe una din principalele artere de circulaţie a fost blocat minute în şir joi dimineața din cauza unui şofer care şi-a parcat autoturismul unde l-a tăiat capul.

Incidentul care a umplut de nervi clujenii prinşi în drum spre centru dinspre cartierul Mărăşti s-a petrecut în jurul orei 09:30 pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, în faţa clădirii The Office.

Deşi parkingul clădirii de birouri era la doar câţiva metri distanţă, şoferul unui autoturism a hotărât să-şi parcheze maşina fix pe calea de acces înspre acesta, punându-i pe ceilalţi participanţi la trafic care voiau să-şi lase autovehiculele acolo în imposibilitatea de a face acest lucru.

Din cauza deciziei sale în zonă s-a făcut o coloană de maşini ce s-a întins pe două benzi de circulaţie, între vehiculele prinse în această situaţie fiind şi un troleibuz. 

După primele minute, alarmaţi de claxonatul insistent al conducătorilor auto, călătorii mijlocului de transport în comun, mulţi aflaţi în drum serviciu, au început să se întrebe care este cauza întârzierii, iar răbdarea lor a fost întinsă la maxim. 

"Da uite, o venit un tembel care şi-o lăsat maşina unde-o vrut şi acum nu mai mişcă nimeni", a fost răspunsul unuia dintre pasagerii troleibuzului. "Extraordinar! Extraordinar câtă nesimţire. Ăsta nu merită să aibă carnet. Unde se crede?!", a replicat altul. 

Situaţia ar fi putut fi detensionată cu uşurinţă de maşinile aflate în capul coloanei, ale căror şoferi aveau posibilitatea să nu mai aştepte întoarcerea proprietarului autoturismului parcat aiurea şi să se îndrepte spre alte locuri de parcare, aflate înspre centru, însă aceştia au ales să rămână în zonă.

Acest fapt a fost sesizat şi de un călător: "Ăştia din faţă ce fac? Nu pot să pornească, să o ia înainte?". "Ba pot, da' nu nu vezi că nu vor?", a răspuns un altul. "Chemaţi poliţia, să vină să-i ridice maşina", a fost de părere un pasager, însă elanul i-a fost tăiat rapid: "degeaba vin, că amu nu mai au voie să ridice nimic". 

Într-un final, după circa 15-20 de minute, şi-a făcut apariţia şoferul autoturismului respectiv, un tânăr de vreo 30 de ani, după care zona a fost deblocată, iar clujenii şi-au continuat deplasarea spre destinaţii. 

Comenteaza