Nu s-a învățat minte! Bărbat din Cluj, prins de două ori în aceeași zi băut la volan

Nu s-a învățat minte! Bărbat din Cluj, prins de două ori în aceeași zi băut la volan
| Foto: ordinea.ro

Un bărbat de 58 de ani, din comuna Geaca, județul Cluj, a fost interceptat în trafic de polițiști de două ori, în aceeași zi. În ambele cazuri șoferul era băut.

Polițiștii din Gherla, au depistat în urma unui control de rutină, în localitatea Fizeșu Gherlii, un bărbat de 58 de ani, din comuna Geaca, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor acloolice, respectiv 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus de polițiști la o unitate medicală pentru recoltarea de mostre biologice, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În aceeași zi, în jurul orei 18.40, bărbatul a fost depistat din nou în trafic, fiind beat.

"A fost interceptat din nou în trafic în timp ce conducea autoturismul prin localitatea Țaga, având dreptul de a conduce suspendat, întrucât a fost întocmit anterior un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, fiind înregistrată alcoolemia de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost prelevate monstre biologice la unitatea medicală", a transmis IPJ Cluj.


În cele din urmă, polițiști l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

Comenteaza