O femeie și un bărbat din Cluj, depistați la volan beți criță. Aveau alcoolemii foarte mari

O femeie și un bărbat din Cluj, depistați la volan beți criță. Aveau alcoolemii foarte mari

Doi clujeni au fost depistați în trafic în timp ce se aflau la volan în stare de ebrietate. Aceștia au fost reținuți de polițiști la timp înainte să provoace o nenorocire. 

Polițiștii de la Rutieră din Cluj au reținut, în data de 10 mai 2023, pentru 24 de ore, o femeie de 31 de ani, din județul Cluj, pentru că a condus un autoturism sub influența alcoolului.

Conducătoarea auto a fost implicată, cu o zi înainte, în jurul orei 22:00, într-un accident rutier pe strada Bucegi din Cluj-Napoca. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale.

În urma testării acesteia cu aparatul etilotest rezultatul a indicat o valoare foarte mare de 1.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Femeia a fost trimisă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei.

De asemenea, polițiștii din Câmpia Turzii au reținut, în data de 10 mai, pentru 24 de ore, un șofer, în vârstă de 50 de ani, din județul Cluj. Acesta a fost depistat beat la volan.

“Bărbatul a fost oprit de polițiști în trafic, pe DJ 150, la data de 30 aprilie, în jurul orei 19.30. Testarea acestuia cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost apoi condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Azi, 11 mai a.c., bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, care a dispus față de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, a transmis IPJ Cluj.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Comenteaza