Video Foto O stradă din Florești a fost inundată. Zeci de gospodării afectate

O stradă din Florești a fost inundată. Zeci de gospodării afectate
| Foto: ISU Cluj

Pompierii clujeni au fost solicitați să intervină în cursul dimineții pe o stradă inundată din cauza unei avarii la magistrala de apă. 

"Pompierii de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca intervin de aproape două ore pentru evacuarea apei din mai multe gospodării și locuințe situate pe strada Tăuțiului din comuna Florești. Acționăm la fața locului cu mai multe motopompe.

Apelul de urgență a venit în jurul orei 04:13 și a anunțat o avarie la magistrala de apă, fapt care a dus la inundarea străzii respective. La fața locului acționează pompierii de la cele două Detașamente din Cluj-Napoca.

Intervenim cu patru autospeciale și șapte motopompe, trei dintre acestea fiind aduse de la Detașamentele din Turda, Dej și Huedin. Între timp, Compania de Apă a reglat avaria, iar colegii lucrează în continuare pentru evacuarea apei. La o primă estimare, au fost cuprinse de apă în jur de 30 de gospodării.

Până în acest moment, nu au existat persoane care să solicite îngrijiri medicale, zona afectată fiind strada Tăuțiului, respectiv strada Ioachim Olteanu din comuna Florești. La intervenție iau parte un ofițer și 23 de subofițeri", a transmis ISU Cluj.

loading...
Comenteaza