PDL-iştii au părăsit şedinţa Consiliului Judeţean. Vezi de ce VIDEO

PDL-iştii au părăsit şedinţa Consiliului Judeţean. Vezi de ce VIDEO
Toţi consilierii judeţeni PDL au părăsit şedinţa de astăzi nemulţumiţi că plenul a refuzat să accepte introducerea pe ordinea de zi a şedinţei a celor două proiecte pe care le-a propus liderul democraţilor, Alexandru Coroioan.

Proiectele care au stârnit scandalul în plenul şedinţei de Consiliu Judeţean, de astăzi, se referă la acordarea de gratuităţi pe Cluj Arena pentru Universitatea Cluj şi continuarea procedurii de licitaţie pentru actualizarea studiilor de fezabilitate ce vizează construirea Spitalului Regional de Urgenţă.

Şedinţa a continuat şi după plecarea celor 12 PDL-işti, cvorumul nefiind afectat.

Citiţi un articol pe larg despre scandalul iscat la şedinţa de consiliu judeţean, mâine, în ediţia tipărită ZIUA DE CLUJ.

UPDATE ora 16: Consilierii judeţeni PDL, care au părăsit şedinţa de plen de astăzi, au trimis un comunicat prin care îşi justifică gestul

"Respingerea de pe ordinea de zi a proiectelor de hotărâre, propuse de grupul consilierilor judeţeni ai PDL Cluj, privind găsirea unor soluţii pentru cele două obiective de maximă importanţă pentru judeţul nostru, Spitalul Regional de Urgenţă şi Cluj Arena, denotă faptul că adevăratele probleme ale clujenilor nu au loc pe agenda administraţiei Uioreanu", explică PDL-iştii. Aceştia îi acuză pe consilierii judeţeni ai USL Cluj că, în campania electorală pentru alegerile locale, şi-au făcut imagine publică promiţândcontinuarea celor două proiecte.

Democrat-liberalii vor solicita repunerea celor două proiecte pe ordinea de zi a viitoarei şedinţe a Consiliului Judeţean.

Comenteaza