Lăpuşan: "Dacă totuşi se va vota în plen destituirea lui Oleleu, o să atacăm decizia în instanţă"

Lăpuşan:
După ce Marius Nicoară a bătut palma cu şeful PDL, Daniel Buda, ca să-l pună pe Mihai Seplecan în fruntea Consiliului Judeţean, PSD-iştii anunţă că nu vor accepta o astfel de decizie. Vor merge până în instanţă.

"Până la urmă, la guvernare sunt tot PSD şi UDMR. La ce nevoi există în judeţ, era necesat să existe o corelare între guvernarea naţională şi cea localcă. Probabil ei au soluţii miraculoase singuri", a spus preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan. El a adăugat că proiectele importante ale judeţului vor fi susţinute în continuare de PSD.

"Dacă va fi cazul, vom reconfigura toate alianţele locale, iar parteneriate vom face cu PC, UDRM, PUNR şi PPDD. Doar în situaţii execepţionale vom discuta şi cu PDL şi PNL", a punctat Lăpuşan.

Liderul social-democraţilor este convins că UDMR nu va vota împotriva lui Ioan Oleleu, la conducerea CJ Cluj. El se bazează şi pe voturile unor PNL-işti care nu sunt de acord cu alegerea lui Seplecan în funcţie. "Dacă totuşi se va vota în plen destituirea lui Oleleu, o să atacăm decizia în instanţă", a spus Lăpuşan.

Citeşte şi Alianţa DA renaşte la Cluj ca să dea judeţul pe mâna lui Seplecan

Buda: PNL va avea preşedintele interimar al CJ, iar PDL şi UDMR funcţiile de vicepreşedinţi

Comenteaza