Pericole evitate pe drumurile din Cluj. Șoferi băuți sau fără permis, opriți de poliție

Pericole evitate pe drumurile din Cluj. Șoferi băuți sau fără permis, opriți de poliție
| Foto: presăMS

Polițiștii clujeni au organizat mai multe controale în trafic pentru a depista șoferii fără permis sau pe cei care au consumat alcool.

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 16.40, polițiștii din cadrul Poliției municipiul Dej – Biroul Rutier, au oprit pentru verificări un bărbat de 47 de ani din comuna Cășeiu, care se deplasa cu un autoturism pe DN 17 din localitatea Cuzdrioara.

La testarea cu aparatul etilotest a fost înregistrată alcoolemia de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul fiind transportat la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Un alt caz a fost în data de 29 mai, în jurul orei 08.30, atunci când polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 65 de ani, din același domiciliu, care conducea o autoutilitară pe strada Laminoriștilor, deși avea permisul suspendat.

Ulterior, au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Într-un alt caz, la data de 28 mai, în jurul orei 20.50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Huedin, au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani din comuna Aghireșu, care se deplasa cu un autoturism, înspre localitatea Gârbău.

Din verificările efectuate, a reieșit că tânărul nu deținea permis de conducere, iar acesta s-a ales cu dosar penal.

 

Comenteaza