Petrecere cu mulți oameni lângă Cluj-Napoca, "spartă" de polițiști. Organizatorul e bun de plată

Petrecere cu mulți oameni lângă Cluj-Napoca, "spartă" de polițiști. Organizatorul e bun de plată

În noaptea de 29 spre 30 iunie, liniștea publică a fost tulburată în localitatea Feleacu din județul Cluj, când o petrecere cu un public numeros a atras atenția autorităților.

Incidentul a avut loc în jurul orei 01:00 și a fost raportat prin intermediul mai multor apeluri la numărul unic de urgență 112.

Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție Rurală Apahida a intervenit prompt, identificând organizatorul evenimentului și informându-l despre obligațiile legale pe care le are.

Cu toate acestea, în ciuda avertismentelor, organizatorul nu s-a conformat indicațiilor primite. Drept urmare, polițiștii au revenit în urma sesizărilor continue și au aplicat 5 amenzi contravenționale în conformitate cu Legea 61/1991. Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la 27.000 de lei, conform IPJ Cluj.

Pe lângă intervenția pentru restabilirea ordinii publice, polițiștii Biroului Rutier au efectuat controale în zonă, verificând 25 de conducători auto cu ajutorul aparatelor etilotest. Din fericire, nu au fost identificate contravenții sau infracțiuni pe linie rutieră.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Cluj-Napoca, care au contribuit la menținerea ordinii și siguranței publice în zonă.

Comenteaza