Produse obţinute prin utilizarea unor tehnologii inovative, la Festivalul Alimentului de la USAMV Cluj

Produse obţinute prin utilizarea unor tehnologii inovative, la Festivalul Alimentului de la USAMV Cluj
În cadrul celei de-a VI-a ediţie a “Festivalului Alimentului”, studenţii Facultăţii de Ştiința şi Tehnologia Alimentelor vor expune produsele realizate în cadrul proiectelor de licenţă.

Facultatea de Ştiința şi Tehnologia Alimentelor din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, în colaborare cu Asociaţia Specialiștilor din Industria Alimentară din România (ASIAR), Asociaţia Studenţilor Ştiinţa şi Tehnologia Alimentelor, CHR Hansen şi Primăria Cluj-Napoca, organizează în data de 14.06.2017, "FESTIVALUL ALIMENTULUI - Ediţia a - VI - a".

Deschiderea evenimentului va avea loc între orele 09.00 - 10.00 la Institutul de Ştiinţele Vieţii "Mihai I al României", urmată de jurizarea produselor între orele 10.30-11.00, apoi de vizitarea expoziţiei în holul Institutlui de Ştiinţele Vieţii, din incinta Universităţii de Ştiințe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca, Calea Mănăştur, nr. 3-5.

În cadrul acestui eveniment, studenţii Facultăţii de Ştiința şi Tehnologia Alimentelor, specializările: Tehnologia Prelucrării Produselor Agricole, Ingineria Produselor Alimentare şi Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare vor expune produsele realizate în cadrul proiectelor de licenţă.

Vizitatorii vor putea gusta din produsele alimentare expuse, care sunt obţinute prin utilizarea unor tehnologii inovative şi urmăresc promovarea unei alimentaţii sănătoase, cu efecte benefice asupra organismului.

Potrivit organizatorilor, evenimentul se va desfăşura începând cu ora 9.00, la Institutul de Ştiinţele Vieţii "Mihai I al României", str. Calea Mănăştur, nr. 3-5.

 

 

Comenteaza