Razie în trenuri. Pasagerii fără bilete, amendaţi

Razie în trenuri. Pasagerii fără bilete, amendaţi
Sucursala Regională de Transport Feroviar de Călători Cluj a organizat în ultimele zile acţiuni de control pentru depistarea călătorilor fără bilet.

Desfăşurate în colaborare cu Poliţia Transporturilor Feroviare, acţiunile efectuate au vizat în acelaşi timp evaluarea modului în care personalul de tren îşi îndeplineşte atribuţiile de serviciu.

Astfel, în zilele de 17, 18 şi 24 februarie echipele de supracontrol au acţionat în 70 de trenuri, iar personalul feroviar a emis peste 300 de bilete cu suprataxă pasagerilor care călătoreau în ilegalitate.

"CFR Călători propune tuturor călătorilor care se deplasează cu trenurile la şi de la localităţile unde îşi au sediul administrativ agenţii angajatori achiziţionarea abonamentelor de călătorie: lunare, săptămânale, pentru elevi şi studenţi sau a abonamentelor pentru 5, 10 sau 15 zile", au transmis reprezentanţii companiei.

Cu acest prilej, CFR le aminteşte pasagerilor că abonamentele de călătorie acordă o reducere de până la 50% din tariful de transport, în timp ce cele pentru elevi şi studenţi oferă o reducere de 75%.

Acestea pot fi cumpărate în orice zi a lunii, la orice oră, cu anticipaţie de 30 zile faţă de data de începere a valabilităţii lor, la orice tip de tren, cu plecare de oriunde din ţară. Abonamentele se pot achiziţiona şi de la automatele de bilete amplasate în Cluj Napoca, Oradea, Satu Mare sau Baia Mare.

Comenteaza