Razii de amploare cu zeci de polițiști și jandarmi la Câmpia Turzii

Razii de amploare cu zeci de polițiști și jandarmi la Câmpia Turzii
| Foto: ipj cluj

Aproximativ 40 de polițiști, jandarmi și specialiști au desfășurat, miercuri dimineață, o acțiune de amploare în municipiul Câmpia Turzii și localitățile adiacente, având ca scop prevenirea și combaterea infracționalității stradale.

Polițiști din mai multe structuri, inclusiv ordine publică, rutieră și investigații criminale, au colaborat cu Jandarmeria și alte autorități pentru a verifica persoanele aflate sub măsuri judiciare, a preveni comerțul ilicit și transporturile ilegale, dar și pentru a controla deținătorii de arme și cetățenii străini din zonă.

"Această acțiune face parte dintr-un set de măsuri continue luate de Poliția Română, pentru a menține un climat de siguranță publică și a descuraja orice activitate infracțională", a transmis IPJ Cluj.

În cadrul acțiunii au fost implicați și reprezentanți ai Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Inspectoratului General pentru Imigrări, Agenției Naționale de Administrare Fiscală și Direcției Județene de Evidență a Populației.

Comenteaza