Foto Reacția unui actor român acuzat de viol, după ce a aflat ce pedeapsă a primit: "E o porcărie!"

Reacția unui actor român acuzat de viol, după ce a aflat ce pedeapsă a primit: "E o porcărie!"
Reacția unui actor român, acuzat de viol, după ce a aflat ce pedeapsă a primit: "E o porcărie!"
Reacția unui actor român, acuzat de viol, după ce a aflat ce pedeapsă a primit: "E o porcărie!"

Actorul neagă acuzația de viol și spune că, de fapt, a fost vorba de un raport sexual consimțit.

Actorul Andrian Locovei  de la Teatrul Regina Maria din Oradea a fost condamnat la 6 ani de detenţie și la plata unor daune morale de 50.000 lei în procesul în care este acuzat de viol, victima fiind şi ea actriţă.

Actorul în vârstă de 45 de ani neagă acuzația de viol și spune că, de fapt, a fost vorba de un raport sexual consimțit. El se consideră victima unei înscenări și anunță că la finalul procesului va face public tot dosarul pentru a arăta opiniei publice că e nevinovat.

Conform BIHOREANUL, Andrian Locovei a declarat că „actul sexual a fost consimţit, totul a fost consimţit”, iar dosarul este „o porcărie, construit cu tertipuri, psihologi şi fără vreo dovadă că a fost un act sexual forţat".

„Acuzaţia este extrem de gravă şi voi face public tot dosarul, la final, ca să arăt toate măgăriile care s-au întâmplat. Sunt obligat să demonstrez opiniei publice, familiei, colegilor, că totul e o minciună. Nu am de ce să mă ascund”, a spus Locovei. 

Sentința vine după ce, în urma cercetărilor, procurorii au stabilit că în noaptea de 2 spre 3 iulie 2022 victima, actriță la de teatru în Oradea, a organizat o petrecere, iar printre invitați s-a aflat și Andrian Locovei. Întrucât a doua zi urma să participe la o audiție și se simțea amețită de băutură, femeia s-ar fi retras mai devreme într-o cameră, lăsându-și invitații să petreacă în continuare. Mai târziu, după ce majoritatea petrecăreților au plecat, actorul ar fi intrat peste femeie în dormitor și ar fi violat-o. Ea a sunat în acea noapte la 112 să reclame infracțiunea.

În urma reclamaţiei, actorul a şi fost reţinut, în data de 3 iulie, pentru 24 de ore, iar o zi mai târziu a fost plasat sub control judiciar, cu interdicţia de a se apropia de locuinţa victimei sale. . Condamnarea de șase ani pronunțată de Judecătoria Oradea nu este definitivă.

Comenteaza