Record de vizitatori la Piaţa de Flori Altfel, de pe strada Potaissa

Strada Potaissa din Cluj-Napoca a înflorit în weekendu-ul care tocmai a trecut. De la plante carnivore, cactuși, până la lavandă și multe alte flori multicolore, toate i-au încântat pe vizitatori. Atmosfera a fost întreținută de trupe și DJ locali, iar organizatorii spun că au avut un număr record de vizitatori. 

Totul a fost organizat în cadrul unui eveniment aflat la cea de-a șasea ediție numit, Piața de Flori Altfel. Piața de flori Altfel şi-a motivat publicul cu vânzători iscusiți, cu workshop-uri despre sustenabilitate, cu plante și flori înmiresmate, cu muzică și voie bună și mulţi prieteni dornici se revadă. 

Pe acorduri de chitară, vizitatorii de pe Strada Potaissa s-au plimbat printre standurile înmiresmate în căutare de flori și plante. Adrian, în vârstă de 4 ani, care provine dintr-o familie de spanioli stabilită la Cluj-Napoca, a fost cel mai entuziasmat de cactuși.

Fie ei amatori de frumos sau chiar adevărați împătimiți de plante, mulți vizitatori au plecat acasă cu plasele pline de culori. Nu au lipsit plantele aromatice, lavanda, multe flori, plante de exterior și de interior, iar ca noutăți au fost plante exotice din zona Mediteraneeană și din zona de nord a Europei. Dar și plantele carnivore.

După doi ani în format restrâns, anul acesta cumpărătorii au fost așteptați cu o varietate mai mare de plante, de la mai mulți comercianți decât în alți ani. ”Avem un număr record de vizitatori, mult mai mare față de edițiile precedente, oamenii simt nevoia să iasă”, spune Andi Daiszler, Președintele Asociației Daisler, citat de stirileprotv.ro. 

Ediția din acest an a readus pe Strada Potaissa și masa vecinătății, în care oaspeții au adus preparate de acasă, pe care le-au împărțit cu ceilalți. Oamenii și zâmbetele lor, bucuria din suflet, cheful de viață, energia vibrantă, naturalețea, pasiunea, blândețea, nonșalanța, curajul, sunt motorul care îi motivează pe organizatori. "Oamenii sunt cei care ne dau energie și care ne dovedesc încă o dată că ce facem, facem bine, facem cu drag și cu pasiune. Ei sunt strada Potaissa", transmit organizatorii evenimentului pe Facebook.   

Strada Potaissa - Piața de flori altfel 2022 este un eveniment prezentat de CEC Bank, realizat cu sprijinul financiar la Primăriei și Consiului Local Municipiul Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj și Visit Cluj.

Comenteaza