S-a întors barza în cuibul de la Cărpiniş. Imagini transmise live pe internet

S-a întors barza în cuibul de la Cărpiniş. Imagini transmise live pe internet
Barza care s-a stabilit în cuibul monitorizat video permanent de cei de la Wild Watch Romania s-a întors acasă, la Cărpiniş. Cuibul de la Carani încă îşi aşteaptă ocupanţii.

Cei care urmăresc transmisiunile asigurate de Wildlife Romania pot urmări imagini live pe internet cu Ela, barza de la Cărpiniş, dar şi cu alte păsări cărora oamenii inimoşi de la Wildlife Romania le-a amenajat o hrănitoare, şi aceasta monitorizată permanent. Hrănitoarea este aprovizionată constant, drept urmare, mereu pot fi văzute păsări care vin acolo să se hrănească.

Tot datorită echipamentului instalat de asociaţie, cei interesaţi pot urmări ce se întâmplă în cuibul unui Vulturel Roşu, cuib amenajat pe un stâlp, în Câmpia de Vest. Proiectul îi aparține lui Cristian Ilea și a fost pus în practică de Wild Watch Romania. Asociația are ca obiectiv principal dezvoltarea comunicării și educarea publicului prin intermediul imaginilor filmate și a fotografiei.

"Mi-am propus ca Wildlife Romania să fie fereastra noastră virtuală spre viața sălbatică din România. Cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, poate mai avem o șansă să înțelegem", spune Cristian Ilea, fondatorul proiectului. Împreună cu Dorin Stroie, Alin Ghiță, Nicolae Dărămuș, Luca Deherean și cu ajutorul financiar al Wild Watch, prin intermediul tehnologiei moderne și prin promovarea eco-artei născute din pasiune, ei încearcă să mențină legătura dintre om şi natură.

Dacă vreţi să urmăriţi imagini live cu păsări observate în mediul lor natural, accesaţi camerele web a celor de la wildliferomania.com sau accesaţi pagina de Facebook a Asociaţiei Wild Watch. Pentru că întreținerea echipamentelor, abonamentele de internet, serviciile de streaming și intervențiile pentru depanare necesită asigurarea unui buget constant, doritorii pot participa financiar la susţinerea proiectului.

Comenteaza