S-a plimbat goală-puşcă pe stradă, însoţită de labradorul său

S-a plimbat goală-puşcă pe stradă, însoţită de labradorul său
| Foto: https://spynews.ro/

O femeie a făcut nudism pe un bulevard din Bucureşti. Aceasta şi-a plimbat câinele fiind goală puşcă în Sectorul 4, conform Poliției Capitalei.

Miercuri, 10 iulie, trecătorii au fost șocați să dea nas în nas cu o femeie goală care se plimba cu un patruped pe Bulevardul Brâncoveanu din sectorul 4 al Capitalei. Deşi părea oarecum debusolată, acest lucru nu a oprit-o să își facă plimbarea, chiar abordând unii trecători. Toate privirile oamenilor au fost ațintite asupra ei.

Deşi majoritatea trecătorilor încercau să o evite, femeia a fost filmată de către alţii. În imagini aceasta poate fi  observată cum abordează două fetițe, care cel mai probabil se aflau alături de mama lor, și le-a șocat cu apariția ei. Persoana cu care se aflau fetițele a încercat să le ferească de femeie și să se îndepărteze cât mai repede de ea. Ulterior, și-a continuat liniștită drumul, dezbrăcată și alături de câinele pe care îl plimba în lesă.

Poliția Română a reacționat în urma imaginilor cu tânăra filmată dezbrăcată în spațiul public. Oamenii legii au luat măsuri. „La data de 10 iulie 2024, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 16 Poliție s-au deplasat la o adresă din Sectorul 4, iar în urma verificărilor efectuate, a fost depistată o femeie dezbrăcată, în vârstă de 32 de ani, care era însoțită de câinele ei”, conform unui comunicat de presă, publicat de spynews.ro

Polițiștii au chemat un echipaj medical care a transportat femeia la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate. „Cu privire la animalul de companie, acesta a fost preluat de către concubinul femeii”, a mai transmis Poliția.

Comenteaza