Scorpions au cântat la pian la restaurant şi s-au fotografiat cu bucătarii

Scorpions au cântat la pian la restaurant şi s-au fotografiat cu bucătarii
ziuadecj.ro a aflat ce au făcut membrii trupei Scorpions în cele 40 de ore petrecute la Cluj.

Membrii trupei Scorpions au ajuns la Cluj vineri seara şi au fost foarte înfometaţi. Potrivit unor surse din apropierea formaţiei, artiştii au luat masa la restaurantul Da Vinci, din cartierul Bună Ziua, şi au mâncat fiecare câte patru feluri. Au comandat paste, carne de vită, dar şi fructe de mare, "udate" cu câteva pahare de vin. La un moment dat, s-au apucat chiar să cânte la pianul din local.

Principalul organizator al concertului, Florin Danciu, i-a însoţit pe membrii trupei pe tot parcursul vizitei la Cluj. Acesta a rămas impresionat de solistul trupei, Klaus Meine: "Este un om delicat, aproape sfios. Era foarte atent cu toţi cei de la masă".

La sosire, membrii trupei erau singuri în restaurant, dar apoi au început să vină şi alţi clienţi. Muzicienii s-au simţit foarte bine în prezenţa lor, chiar şi-au făcut fotografii cu aceştia, dar şi cu bucătarii şi cu ospătarii. "S-au simţit foarte bine. Au fost prietenoşi, fără fiţe", a povestit Danciu.

Pe tot parcursul vizitei la Cluj, Scorpions au avut la dispoziţie cinci limuzine identice, Audi A8.

Cei de la Scorpions nu au mai ieşit din hotel decât pentru concert. La revenirea de pe Cluj Arena, bateristul James Kottak a făcut un scurt tur al oraşului. Sâmbătă noaptea a fost chef în barul hotelului unde a fost cazată formaţia. Directorul tehnic îşi lua rămas bun, urmând să lucreze la o firmă din Germania, iar colegii au marcat despărţirea de el.

Trupa a plecat duminică, dar nu deodată. James Kottak a pornit la drum devreme, spre Bucureşti, de unde urma să zboare spre Statele Unite. Bateristul este originar din Los Angeles, dar s-a stabilit de 14 ani la Hanovra, alături de ceilalţi "scorpioni". Ceilalţi membri ai trupei au avut avion spre Germania, la prânz.

Au stat aproximativ 40 de ore la Cluj, dar au lăsat o impresie de neuitat.

Comenteaza