Video Șicanare periculoasă în trafic pe centura Apahida-Vâlcele. “Sigur i-ai făcut tu ceva înainte” vs “Depune plângere la Poliție”

Șicanare periculoasă în trafic pe centura Apahida-Vâlcele. “Sigur i-ai făcut tu ceva înainte” vs “Depune plângere la Poliție”
| Foto: Facebook / Info Trafic Jud. Cluj

Un șofer de tir este acuzat de șicanare în trafic pe centura Apahida-Vâlcele.

Totul s-a petrecut miercuri seară, în timp ce un conducător auto se deplasa cu mașina pe centura Apahida-Vâlcele. Ulterior, un tir a intrat în depășire și a început să frâneze puternic în fața autoturismului.

Întreaga scenă a fost filmată de către șoferul șicanat. În imagini se poate observa cum șoferul unui tir a intrat într-o depășire neregulamentară pe linie dublă continuă, iar în momentul în care a ajuns în fața autoturismului a început să frâneze brusc.

La un moment dat a oprit fără motiv chiar în fața mașinii, deși nu avea pe nimeni în față. O astfel de șicanare în trafic este extrem de periculoasă și s-ar fi putut termina într-un mod tragic.

Înregistrarea a fost postată ulterior pe o rețea de socializare. În secțiunea de comentarii s-au creat două “tabere”: una în care șoferul de tir nu a procedat deloc bine și ar trebui anunțată Poliția, iar cea de-a doua tabără oamenii cred că șoferul șicanat "a făcut el ceva înainte" și astfel șoferul de tir a avut un motiv întemeiat să adopte un comportament agresiv la volan.

Câteva dintre comentarii:

  • “După ce ai mers ca melcul kilometrii întregi în fața lui, la ce te aștepți?”;
  • “Dacă tot ai postat de ce nu ai pus filmarea de la bun început să ne putem da și noi cu părerea. Nu prea cred eu că de nebun ce îi o făcut așa”;
  • “Dar oare tu ce ai făcut înainte să te depășească? O avut el un motiv sigur”;
  • “Dacă nu îl trimiți la poliție, nu ai făcut nimic”;
  • “Trebuia să suni la 112, să-i ia permisul”. 
Comenteaza