Video Șicanare periculoasă în trafic! Șoferiță din Cluj, la un pas de o tragedie / "Am sunat la 112, dar nu s-a putut face nimic"

Șicanare periculoasă în trafic! Șoferiță din Cluj, la un pas de o tragedie / "Am sunat la 112, dar nu s-a putut face nimic"
| Foto: Facebook / Info Trafic Jud. Cluj

O șoferiță din Cluj a fost la un pas de o tragedie după ce aceasta s-a angajat într-o depășire regulamentară, iar camionul care circula în față a intrat pe contrasens fără să semnalizeze.

O șoferiță din Cluj a reușit să evite în ultimul moment un posibil accident după ce aceasta a intra regulamentar într-o depășire, iar un camion care circula în fața acesteia a intrat brusc pe contrasens fără să semnalizeze.

Clujeanca a fost forțată să intre pe acostament unde era oprit un tir. Aceasta a sunat la Poliție la scurt timp, însă nu a putut fi ajutată deoarece nu a reținut numărul de înmatriculare al camionului.

Întâmplarea nefericită din trafic s-a produs miercuri dimineață, 3 ianuarie 2024, la ieșirea din satul bistrițean Podirei.

"Azi dimineață, la 6:35, după ieşirea din Podirei (județul Bistrița-Năsăud), m-am angajat într-o depăşire, după ce m-am asigurat şi am semnalizat manevra. În momentul depăşirii, camionul din față a început să intre pe contrasens, forțându-mă să intru pe acostament, unde era oprit un TIR.

Am sunat în mai puțin de un minut la 112, dar nu s-a putut face nimic, deoarece nu reținusem numărul de înmatriculare şi ieşisem de pe raza de acțiune a Poliției Beclean, atunci când mi s-a făcut legătura. Nici camera de bord nu mă ajută, pentru că nu se poate descifra numărul de înmatriculare al camionului. Am depus plângere online", a scris clujeanca pe o rețea de socializare.

Comenteaza