Șoferi prinși la volan băuți sau cu permisul suspendat pe drumurile din Cluj

Șoferi prinși la volan băuți sau cu permisul suspendat pe drumurile din Cluj

Polițiștii i-au căutat în trafic pe șoferii care nu respectă regulile de circulație. Ca rezultat, un bărbat a fost prins băut la volan, iar o altă persoană conducea o mașină deși avea carnetul suspendat.

Polițiștii din Cluj-Napoca au depistat, la data de 3 iunie, în jurul orei 01.00, un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Constanța din municipiu, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

"La testarea cu aparatul etilotest a rezultat alcoolemia de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", a transmis IPJ Cluj.

De asemenea, un alt bărbat a fost prins la volan deși avea permisul suspendat.

La data de 4 iunie, în jurul orei 15.15, polițiștii Compartimentului Rutier Huedin, în timp ce se aflau pe DN1 E60, au oprit un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din județul Sălaj.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, iar autovehiculului i-ar fi fost încredințat spre a fi condus de către un bărbat în vârstă de 85 de ani.

Cercetări sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere

Comenteaza