SURPRIZĂ! Angajatul IPJ Cluj, depistat pozitiv la droguri în timp ce conducea o mașină neînmatriculată, are şi DOSAR PENAL pe rol cu acuzaţia de VIOL

SURPRIZĂ! Angajatul IPJ Cluj, depistat pozitiv la droguri în timp ce conducea o mașină neînmatriculată, are şi DOSAR PENAL pe rol cu acuzaţia de VIOL
| Foto: https://www.tiktok.com/@razvipetrus1

În urma unui control în trafic efectuat de poliţiştii clujeni pe strada Eroilor, din localitatea Florești, aceştia au depistat un coleg de breaslă de 38 de ani pozitiv la droguri în timp ce conducea o mașină neînmatriculată.

Polițistul a fost dus la o unitate medicală pentru preluarea de probe biologice pentru a stabili cu exactitate dacă a consumat substanțe interzise. Conducerea IPJ Cluj a anunțat că se dezice de acţiunile angajatului şi că va face verificări urmând a fi luate măsurile legale care se impun în acest caz. Surpriza cu privire la comportamentul angajatului IPJ vine din faptul că acesta așteaptă decizia într-un dosar în care este acuzat de viol, a informat digi24.ro

În anul 2022, poliţistul a fost acuzat după o petrecere care a avut loc la o cabană că ar fi obligat o tânără să întrețină relații sexuale cu el. Toți de la petrecerea unde se afla consumaseră foarte mult alcool, iar o tânără care a mers să se odihnească într-o altă încăpere, a susţinut că agentul de la Poliţia Rutieră ar fi intrat peste ea şi ar fi violat-o.

Femeia a fost salvată de iubitul ei care participa la aceeaşi petrecere, dar care la început nu a reuşit să o audă din cauza muzicii. Victima a depus plângere, iar a doua zi poliţistul a fost dus la audieri. Acesta a fost și arestat pentru 30 de zile la acea vreme, a reamintit faptele din 2022 clujenii.ro.

Totuşi, aşa cum a precizat IPJ Cluj în comunicatul de presă de marţi, 9 iulie, agentul este în continuare angajat al instituţiei, dar cu atribuții restrânse. " Din luna martie 2023, acesta se află la dispoziția unității, îndeplinind sarcini stabilite de conducerea acesteia, ca urmare a unui dosar penal în desfășurare.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj subliniază că se delimitează ferm de orice activitate ilegală și sprijină desfășurarea investigațiilor penale, urmărind asigurarea unui serviciu în slujba comunității, bazat pe profesionalism și transparență", a precizat IPJ Cluj.

CITEŞTE ŞI: Polițist din Cluj-Napoca, depistat pozitiv la droguri în timp ce conducea o mașină neînmatriculată

Comenteaza