TNL Cluj-Napoca despre scandalul pieţei volante: şeful UDMR este frustrat pentru că e ignorat de primar

TNL Cluj-Napoca despre scandalul pieţei volante: şeful UDMR este frustrat pentru că e ignorat de primar
Organizarea unei pieţe volante în piaţa Unirii este o idee bună, chiar dacă "în lipsa unor tarabe de bun gust" producătorii au fost obligaţi să-şi expună produsele pe mese improvizate sau direct din maşină, cred reprezentanţii TNL Cluj-Napoca.


">

"Parcarea din Piaţa Unirii s-a dovedit o locaţie excelentă pentru o piaţă volantă de weekend, având în vedere numărul mare de vizitatori înregistrat în dimineaţa zilei de sâmbătă. Curăţenia nu a fost o problemă, s-a simţit doar lipsa unor tarabe de bun gust, producătorii fiind obligaţi să-şi expună produsele pe mese improvizate sau direct din maşină, chestiune care suntem convinşi că este uşor de corectat, având în vedere că a fost prima ediţie", a arătat preşedintele TNL Cluj-Napoca, Ioan Bîldea. El spune că motivul supărării preşedintelui UDMR Cluj, Mate Andras, este de fapt "frustrarea personală" a acestuia, care "după ce a preluat mandatul de preşedinte al UDMR Cluj a continuat să fie ignorat de către primarul Sorin Apostu".

"Viceprimarul Lazlo Attila, fostul preşedinte al UDMR Cluj şi perdant în faţa lui Mate, este în continuare blatistul preferat al primarului PDL şi complicele său în chestiunile legate de minoritatea maghiară. Cum şantajul lui Mate Andras a căpătat deja proporţii naţionale, edilul şef Apostu s-a speriat şi a anunţat că va merge la negocieri asupra locaţiei, împreună cu şeful PDL Cluj, Daniel Buda, deşi iniţial primarul declarase pompos că piaţa volantă din Unirii este o piaţă pentru clujeni, nu pentru politicieni", a mai spus Bîldea.

Comenteaza