Traficanți de droguri, prinşi la Cluj

Traficanți de droguri, prinşi la Cluj
Cinci clujeni au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT pentru infracţiuni de trafic de droguri de risc.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Cluj au dispus, mierucuri 8 iunie 2016, reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaților Lăcătuș Alexandru, Pop Andrei Marius, Rotar Mihai,Verșan Răzvan Ionuț și Tomoiagă Ionuț Cosmin pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de efectuare de operațiuni fără autorizație prealabilă cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 2016, in mod repetat și în baza aceleiași rezoluții infracționale, inculpatul Lăcătuș Alexandru a procurat, vândut și oferit cu titlu gratuit cannabis inculpaților Rotar Mihai și Pop Andrei Marius, droguri de risc pe care inculpații le-au comercializat mai multor consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Totodată, în aceeași perioadă infracțională inculpatul Lăcătuș Alexandru a procurat, a manipulat, transportat și distribuit inculpaților Rotar Mihai, Pop Andrei Marius, Tomoiagă Ionuț Cosmin și Lăpușan Silviu Ioan substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive care conțin compusul AB CHIMINACA și care face parte din clasa canabinoizilor sintetici, substanțe pe care inculpații le-au comercializat mai multor consumatori de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Acțiunea a fost efectuată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul Jandarmeriei Române.

 

Comenteaza