Video Trei persoane arestate preventiv în urma scandalului sângeros dintr-o sală de sport din vestul țării. Un luptător de kickboxing a fost înjunghiat

Trei persoane arestate preventiv în urma scandalului sângeros dintr-o sală de sport din vestul țării. Un luptător de kickboxing a fost înjunghiat
| Foto: opiniatimisoarei

Trei persoane au fost arestate preventiv în urma unui incident violent petrecut într-o sală de sport din Timișoara.

Atenție, imagini care va pot afecta emoțional!

Trei persoane au fost arestate preventiv, dintre care una în lipsă, în urma scandalului de la o sală de sport din Timişoara. Este vorba despre luptătorul de kickboxing înjunghiat, unul dintre bărbaţii din localitatea Cărpiniş şi bărbatul care a atacat cu cuţitul şi care încă este căutat de poliţişti.

Cei doi bărbaţi din Cărpiniş au vrut să fugă din ţară, fiind găsiţi în vama Cenad, conform News.ro.

Conflictul a avut loc pe 1 august, în jurul orei 21:30, și a izbucnit între mai multe persoane aflate în sala de fitness. Luptătorul de kickboxing, în vârstă de 32 de ani, a fost atacat cu un obiect tăietor-înțepător în urma unui conflict spontan.

Acesta a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale și ulterior, pe 6 august, a fost reținut pentru 24 de ore. Pe 7 august, magistrații au dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, fiind acuzat de tulburarea ordinii publice și lovirea sau alte violențe.

În cadrul anchetei, polițiștii au identificat și alți doi bărbați din Cărpiniș implicați în scandal. Aceștia au încercat să părăsească România, dar au fost găsiți la vama Cenad. Unul dintre aceștia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În continuare, poliția efectuează cercetări și pentru bărbatul care a atacat cu cuțitul, asupra căruia a fost emis un mandat de arestare în lipsă.

Scandalul a început după ce luptătorul de kickboxing a făcut o glumă pe o rețea de socializare referitoare la niște filmulețe postate de cei doi bărbați din Cărpiniș. Într-o întâlnire ulterioară în sala de sport, un conflict verbal s-a transformat într-o altercație fizică, culminând cu atacul cu cuțitul asupra luptătorului.

Comenteaza