UB40 a concertat în faţa a 7.000 de persoane pe Cluj Arena VIDEO

UB40 a concertat în faţa a 7.000 de persoane pe Cluj Arena VIDEO
În ciuda vremii ploioase şi mohorâte, circa 7.000 de persoane au participat la cea doua zi de Cluj Arena Music Fest, vedetele serii fiind britanicii de la UB40.

UB40 a susţinut un concert de 90 de minute, iar la final au făcut două bisuri. Show-ul s-a încheiat cu hit-ul "(I Can't Help) Falling In Love With You". Majoritatea celor prezenţi la concert au fost cupluri de peste 30 de ani. Oamenii s-au distrat pe cinste cântând şi dansând pe piesele ce i-au consacrat pe britanici.

"Noi avem la Cluj cu prietenie", a spus de pe scenă solistul UB40.

UB40 este o trupa britanica de raggae formata in 1978 in Birmingham . Trupa a plasat mai mult de 50 single-uri în UK Singles Chart , și a realizat, de asemenea pe plan internațional succese considerabile.Unul dintre cei mai bine vanduti artisti din lume, UB40 au vândut peste 70 de milioane de discuri. Primul lor hit nr.1 include prima numărul lor 1 " hrană spirituală "și două US Billboard Hot 100, si 2 numărul 1 cu " Red Red Wine "și" Cn.t help Falling in Love ", în timp ce" I Got You Babe ", de asemenea, au depasit topurile din UK.

În deschidere, pe scenă au mai urcat Alex Velea, Antonia, Delia, Smiley şi Ştefan Bănică Jr. Cele mai multe bilete s-au vândut la tribuna I şi la Golden Circle. Artiştii români au avut parte de câteva sesiuni de ploaie torenţială în timpul concertelor, dar publicul a primit din partea organizatorilor pelerine de ploaie.

Seara s-a încheiat fără incidente.

Vineri seara, legendarii rockeri de la Deep Purple au electrizat peste 15.000 de persoane aflate pe Cluj Arena.

Comenteaza