Video Un tronson al Autostrăzii Sebeş - Turda, la ora macaralelor şi asfaltărilor

Un tronson al Autostrăzii Sebeş - Turda, la ora macaralelor şi asfaltărilor

Freamătă şantierul lotului 1 de pe A10, care se întinde de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia.

În viitorul nod rutier Sebeș, singura foreză care lucrează este mutată de colo-colo. Sâmbătă, foreza era dincolo de A1, pe breteaua mare, spre Deva, în această zonă avansându-se cu decopertările până în cealaltă parte a autostrăzii A1, scrie Ziarul Unirea. 

La viitorul pod peste râul Mureș, constructorul continua ridicarea și montarea grinzilor cu cele două macarale de la Deme. Deja, pe una dintre deschideri, au fost ridicate si montate toate grinzile, iar dimineață se ridicau grinzile la a doua deschidere, ambele la capătul podului dinspre Limba.

Autostrada Sebeş-Turda va avea o lungime totală de 70 km şi va traversa parțial judeţele Alba și Cluj, fiind împărţită în patru loturi. Primul lot se întinde pe 17 km, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia. Lotul doi are o lungime de 24,3 km şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud, iar lotul trei, care are 12,5 km, se întinde de la intrarea în Aiud până la Decea. Ultimul lot are 16,3 km şi se termină în Turda. Tronsoanele 3 şi 4 au fost deschise circulaţiei în această vară.

Comenteaza