Wizz Air, harababură pe aeroportul din Cluj-Napoca. Zboruri amânate cu orele sau anulate

Wizz Air, harababură pe aeroportul din Cluj-Napoca. Zboruri amânate cu orele sau anulate

Wizz Air le dă din nou călătorilor programul peste cap. La început de sezon estival compania low cost care operează şi pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj a trimis mesaje în care şi-a anunţat clienţii că avionul care trebuia să îi ducă la destinație nici măcar nu se află pe aeroport.

De exemplu, un bărbat din Gherla care trebuia să ajungă miercuri seara acasă, cu o cursă Wizz, de la Bruxelles – Charleroi a avut cursa amânată de 6 ori, de miercuri până vineri. 

„Când am ajuns pe aeroport, am primit mesaj că avionul, programat să plece la 19.40, a fost amânat până seara la 22. Înainte de 22 am primit mesaj că s-a amânat cursă pentru a doua zi! E haos pe aeroport, sunt oameni cu copii care dorm pe unde apucă. Eu am venit de la 150 km distanță de aeroport, a trebuit pentru asta să împrumut o mașină de la cineva.

Când am vâzut că avionul nu mai pleacă, am decis să merg înapoi, iar joi să revin pe aeroport. Am avut reprogramare joi seara, la 17.50 și, surpriză din nou, a fost amânat, fără să știm încă până la ce oră. Și nu sunt singurul din Gherla care trebuia să ajungă acasă ieri cu acest avion, mai sunt și alții! E dezastru!", a declarat clujeanul pentru Gherlainfo

Şi alte curse Wizz Air i-au dus pe români la disperare. De exemplu, o cursă spre Bergamo (Italia) care trebuia să plece de la Cluj-Napoca joi dimineață la ora 7.10 a fost împinsă până spre miezul nopții, la 23.45. O altă cursă, de Zaragoza (Spania), cu decolarea programată tot joi, la ora 16.05 a fost complet anulată.

Seara la 19.15 trebuia să plece avionul Wizz spre Palma de Mallorca, dar a fost amânat până la ora 22:00. O cursă spre London-Lutton de la Cluj, programată la ora 20, a fost amânată până la 23.45.

În ceea ce priveşte sosirile situația este la fel de încâlcită. Doar în cursul zilei de joi, șase curse Wizz, de la Bergamo, Zakynthos, Treviso, Eindhoven, Catania, spre Cluj, au fost amânate, unele fără să se știe nici măcar pentru ce perioadă de timp.

A fost haos general şi pe Aeroportul Otopeni, miercuri, acolo unde mai multe curse au avut întârzieri, iar oamenii, care așteaptau s-au revoltat și au făcut scandal. Din cauza tensiunilor, angajații Wizz Air s-au retras ca să nu fie agresați de pasageri, a informat Antena 3 CNN. Compania Wizz Air a dat vina pe vreme pentru întârzierile avioanelor sale a mai informat sursa citată. 

Comenteaza