Ziua Roxette: peste 20.000 de oameni, aşteptaţi pe Cluj Arena

Ziua Roxette: peste 20.000  de oameni, aşteptaţi pe Cluj Arena
Trupa suedeză promite un recital memorabil în această seară, în capitala Ardealului. Pentru concertul de la Cluj s-au vândut mai bine de 20.000 de bilete.

Trupa suedeză va concerta în această seară pe stadionul din centrul Clujului, într-un eveniment ce va începe la ora 19:00, accesul publicul fiind permis două ore mai devreme. Roxette va urca pe scenă în jurul orei 21:00, anunţă organizatorii de la Emagic. Aceştia au mai precizat că Marie Fredriksson şi Per Gessle, cei doi membri Roxette, au avut cerut mai multe cărţi despre istoria şi arhitectura Clujului, pentru a se documenta asupra locurilor în care concertează.

Astăzi e ziua cea mare a concertului Roxette la Cluj, primul pe care trupa îl susţine în Transilvania. Organizatorii au dat ieri o serie de informaţii "din culise", dezvăluind câteva dintre solicitările suedezilor. "Sunt nişte oameni la locul lor, modeşti şi normali. Spun asta în contextul în care, după 20 de ani de organizare de evenimente, nu ne mai miră nimic, ne aşteptăm la orice fel de pretenţii din partea vedetelor. Recitalul Roxette de la Bucureşti a fost cel mai frumos la care am participat, deşi am mai avut pe scenă staruri ca Madonna sau Depeche Mode. Cei de la Roxette ne-au spus să le pregătim, dacă putem, o serie de cărţi despre istoria Clujului şi a Transilvaniei. Am fost impresionaţi! Asta dovedeşte că ei nu vin numai aşa, ci chiar le pasă de locurile în care concertează. Doar Sting a mai avut doleanţe asemănătoare", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic, organizatorul concertului.

Ideea show-ului de la Cluj s-a născut o dată cu inaugurarea "minunatului stadion Cluj Arena", după cum au spus organizatorii, dar şi din dorinţa celor de la Roxette de a concerta în oraşe noi. "Pe lângă faptul că sunt nişte artişti foarte cunoscuţi şi muzica lor a atins generaţii întregi, ei sunt nişte oameni care vor să cunoască tradiţiile din locurile prin care trec. La Bucureşti le-au plăcut mult sărmăluţele şi cârnaţii, iar la Cluj vor avea parte de bucate tradiţionale ardeleneşti", a dezvăluit reprezentanta Emagic. La fe ca toate vedetele internaţionale, artiştii suedezi au mai cerut în spatele scenei bere locală, dar şi nu mai puţin de 10 feluri de iaurt autohton. Laura Coroianu nu a dat prea multe detalii despre şederea lor la Cluj. "Vor sta o zi şi-un pic. E posibil să plece imediat după concert. Şi-au rezervat singuri cazarea", a explicat ea. Echipa cu care Roxette vor veni la Cluj va fi alcătuită din 40-45 de oameni.

Publicul va avea acces la evenimentul de azi începând cu ora 17:00, iar show-ul va fi deschis de trupele Les Elephants Bizzares şi Grimus. "E o mare onoare pentru noi să fim pe scenă la primul concert de amploare de pe Cluj Arena. E un semn că ne îndreptăm spre un alt nivel de civilizaţie", a spus Vali Răucă, membru al formaţiei Grimus.

Organizatorii au consultat prognoza meteo şi au fost asiguraţi cu nu va ploua în timpu concertului. Dacă totuşi vremea se va schimba, spectatorii sunt sfătuiţi să îşi ia pelerine de ploaie şi nu umbrele, articole interzise pe stadion.

În ziua concertului, biletele pot fi achiziţionate doar de la cele două puncte de vânzare ale stadionului: lângă porţile 3 şi 4 (Peluza 2 Nord), respectiv lângă porţile 9 şi 10 (Peluza 1 Sud, lângă Hotel Sport). În cadrul promoţiei Volksbank, copiii sub 10 ani vor avea acces gratuit la acest eveniment, doar însoţiţi de un adult. Oferta este valabilă exclusiv pentru părinţii care îşi achiziţionează bilete la categoria "Gazon".

Mesaj către fani: "Vă aşteptăm în inima Transilvaniei"

Organizatorii au dat asigurări că în seara concertului se vor strânge peste 20.000 de persoane pe Cluj Arena. "Numărul total al locurilor ocupate la aproximativ 20.000, cu tot cu invitaţiile pe care le-am dat partenerilor noştri. Biletele se cumpără în continuare ca pâinea caldă la casierii, aşa că anticipăm încă vreo câteva mii de spectatori", a precizat Laura Coroianu. Cei doi membri ai trupei au filmat un scurt clip prin care-I invită pe fani la concertul din această seară. "Vă aşteptăm cu nerăbdare pe toţi în inima Transilvaniei!", au transmis Marie şi Per.

 

Etichete
Comenteaza