Video MIRACOL sub dărâmături: O fetiță de 7 ani și-a protejat 17 ore fratele mai mic cu propriul trup

MIRACOL sub dărâmături: O fetiță de 7 ani și-a protejat 17 ore fratele mai mic cu propriul trup
| Foto: sursa: https://www.timesnownews.com/

Doi copii sirieni au stat sub dărâmături timp de 17 ore, a transmis reprezentantul ONU, Mohamad Safa, cel care a distribuit povestea pe Twitter. 

După cutremurul care a secerat mii de vieţi, o fetiţă din Siria a fost prinsă împreună cu frățiorul ei mai mic. Așteptând să fie salvată, fata își ține mâna pe capul fratelui ei pentru a-l proteja.

Copiii au rămas blocați sub dărâmăturile unei clădiri prăbușite de peste 17 ore până când au ajuns echipele de salvare la ei. 


Sursa: https://www.youtube.com - You Know

Imaginea a devenit virală pe rețelele de socializare, iar internauții le-au trimis mesaje dragoste și rugăciuni celor doi copii, dorindu-le o viaţă lungă și sănătoasă.

"Se întâmplă miracole. Ce soră mare grozavă. Îşi protejează fratele cu iubirea ei în astfel de circumstanțe stresante. Speranță pentru toți cei încă prinși. Respect pentru toți salvatorii care lucrează neobosit", a scris un utilizator pe Twitter.

"Femeile sunt protectori naturali, vindecători, iubitori. Indiferent dacă alegem să avem copii sau nu, avem instincte materne și femeilor li s-a dat un pântece dintr-un motiv", a spus un alt utilizator pe Twitter.

Echipele de salvare duc o luptă contra cronometru pentru a salva încă oamenii care mai sunt cu miile prinși sub dărâmături în Turcia și Siria, după ce cutremurul cu magnitudinea de 7,8 de luni. 

Comenteaza