Panică la încoronarea Regelui Charles. Ce s-a întâmplat cu William şi Kate înainte de începerea evenimentului

Panică la încoronarea Regelui Charles. Ce s-a întâmplat cu William şi Kate înainte de începerea evenimentului
| Foto: playtech.ro

Astăzi Londra s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare cu ocazia încoronării regelui Charles al III-lea.

Trăsura impunătoare, creată pentru Jubileul de Diamant al Reginei Elisabeta a II-a, în care Regele Charles al III-lea și Regina Consoartă Camilla au plecat de la Buckingham Palace a ajuns la Westminster Abbey, însă cei doi nu au putut intra în catedrală, fiind nevoiți să aștepte câteva minute. Cel mai probabil, cauza a fost întârzierea de câteva minute a Prințului și Prințesei de Wales.

Regele Charles a părut iritat de faptul că a fost nevoit să aștepte câteva minunte bune în trăsura oprită în fața intrării în Westminster Abbey. În cele din urmă, cei doi și-au făcut apariția, arătând impecabil.

În timp ce emoțiile uriașe i se citesc cu ușurință pe chip Prințului William care, de astăzi, devine oficial prințul moștenitor al coroanei, Kate Middleton părea abătută, zâmbetul caracteristic fiindu-i absent de pe chip. Cuplul a avut o scurtă discuție chiar înainte de începerea ceremoniei de încoronare a Regelui Charles al III-lea, potrivit playtech.ro.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza