Gigantul italian DeLonghi, cu fabrică la Cluj, mai deschide una în Transilvania. Va angaja 800 de oameni

Gigantul italian DeLonghi, cu fabrică la Cluj, mai deschide una în Transilvania. Va angaja 800 de oameni

Grupul italian De Longhi a anunțat că va construi la Satu Mare una dintre cele mai mari fabricie ale sale, urmând să angajeze 800 de oameni.

Investiția în fabrica de aparate de cafea se ridică la peste 40 de milioane de euro, scrie adevarul.ro.

„De’Longhi lansează invitația de a te alătura echipei noastre din Satu Mare. Dacă ești interesat de una dintre pozițiile: team leader, tehnician analist calitate sau tehnician mentenanță, și ai experiență relevantă, te așteptăm cu CV-ul, la o sesiune de cunoaștere, la sediul De’Longhi, Parc Industrial Sud nr.9, joi, 25 aprilie 2024, la ora 9:00. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la 0747 477 081 sau 0756 010 215, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-14:00”, spun cei de la De’Longhi într-o postare pe pagina de socializare a companiei.

Fabrica de la Satu Mare va costa 40 de milioane de euro și va fi cea mai mare din lume a producătorului italian de aparate de cafea, cu unități de producție în Italia, România și China. Fabrica de la Satu Mare va avea 800 de angajați până la sfârșitul anului.

Recent, Primăria Satu Mare anunța: „De’Longhi începe în iunie producţia în noua fabrică de la Satu Mare, o investiţie de 40 milioane de euro. Această fabrică va face din Satu Mare cel mai mare hub de producţie de maşini de cafea pentru De’ Longhi în lume. Primarul Gábor Kereskényi a discutat cu doamna Carmen Petcu, general manager De’Longhi România, despre investiția de la Satu Mare, fabrica va avea 350 de angajați anul acesta, urmând să crească la 800 până la finalul anului viitor. Satu Mare este atractiv pentru investitori!”

De’Longhi mai are două fabrici în România, în Cluj și Bihor, care au desfășurat împreună afaceri totale de 470 de milioane de euro în 2022. Compania italiană fondată în 1902 la Treviso a raportat pentru 2023 venituri de 3 miliarde de euro.

Grupul De' Longhi este unul dintre cei mai importanți jucători din lume în domeniul electrocasnicelor mici asociate cu lumea cafelei, bucătăriei, aer condiționat și îngrijire la domiciliu. Produsele Grupului sunt vândute în peste 120 de piețe din întreaga lume. În fiecare an, comunitatea sa de peste 10.000 de angajați contribuie la lansarea de produse care sunt din ce în ce mai inovatoare și adaptate nevoilor consumatorilor. În 2021, Grupul a generat venituri de 3221,6 milioane EUR.

Comenteaza