Furt la un șantier din Florești. Mai mulți tineri ar fi sustras noaptea materiale de construcții de 5.000 euro. Ce măsuri a luat poliția

Furt la un șantier din Florești. Mai mulți tineri ar fi sustras noaptea materiale de construcții de 5.000 euro. Ce măsuri a luat poliția
| Foto: Patryk_Kosmider - despositphotos.com / Fotografie ilustrativă

Mai mulți tineri ar fi furat de pe un șantier din Florești materiale de cosntrucții în valoare de aproximativ 5.000 de auro.

„La data de 15 august a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în comuna Florești, într-un dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat, în urma căreia au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui tânăr de 23 de ani.

Din activitățile de investigații  a rezultat că, în perioada 10 - 12 august a.c., pe timp de noapte, acesta, alături de alți 7 tineri, ar fi sustras în repetate rânduri materiale de construcții, respectiv 20 de găleți de tencuială decorativă, aproximativ 100 de saci adeziv, 30 de baxuri de polistiren, vată minerală, dar și altele, dintr-un șantier situat în localitatea Florești.

Bunurile sustrase, în valoare de aproximativ 5.000 de euro, au fost recuperate în contextul percheziției domiciliare.

În cursul zilei de azi, 16 august a.c., în baza materialului probator administrat, s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, față de tânărul de 23 de ani și față de un bărbat de 38 de ani”, a transmis IPJ Cluj.

Comenteaza