Harta care îţi dezvăluie parolele de WI-FI de pe aeropoarte din toată lumea

Harta care îţi dezvăluie parolele de WI-FI de pe aeropoarte din toată lumea
Pur și simplu faci doar un click pe avionul care corespunde aeroportului a cărui parolă vrei să o afli, iar harta îţi va indica imediat dacă există Wi-Fi acolo şi care este parola.

Fie că zburăm des cu avionul, fie că nu, odată ajunşi într-un aeroport e posibil să avem mai mult sau mai puţin timp de aşteptat, iar în acel moment, pentru majoritatea dintre noi, telefonul devine principalul mijloc care ne ajută să alungăm plictiseala minutelor sau orelor petrecute în sala de aşteptare. Cu un singur click, harta pusă la punct de un blogger specializat în călătorii, ne sare în ajutor oferidu-ne "cheia" spre accesul la internet.

Harta interactivă este actualizată permanent parole Wi-Fi în aeroporturi din întreaga lume, susţine Anil Polat, cel care a pus la punct această hartă.

Faceți click pe avionul care corespunde aeroportului pe care vă aflaţi şi harta vă va spune dacă există semnal Wi-Fi acolo, dacă conexiunea este limitată ca timp şi vă va arăta parola.

Pentru a reuşi să actualizeze permanent harta, Anil Polat cere ajutorul celor care călătoresc prin toate colţurile lumii, rugându-i să-i trimită parolele în cazul în care apar modificări.

Comenteaza