5 alimente de pe masa de Paște care te pot ajuta să scapi de grăsimile nedorite

5 alimente de pe masa de Paște care te pot ajuta să scapi de grăsimile nedorite

Dacă nu stai prea bine cu greutatea și ți-e greu să te abții de la bunătățile de pe masa de Paște, sunt șanse ca în meniu să găsești și alimente care care te pot ajuta să arzi grăsimile nedorite.

Așadar, încearcă să cauți printre cozonaci, prăjiturele, salate cu maioneză și fripturi acele alimente care te pot ajuta în lupta cu kilogramele în plus. Iată cinci dintre acestea:

Merele – sunt bogate în vitamina C, flavonoide, betacaroten și ne ajută la arderea grăsimilor.                                                                                                             

Roșiile – au efect detoxifiant asupra organismului și împiedică retenția de lichide.

Ouă – creșterea aportului de proteine este o modalitate ușoară de a arde grăsime, iar ouăle au o cantitate mare de proteine, de cea mai bună calitate. Ele conțin și vitamina B12, care ajută la golirea celulelor de grăsime.

Nucile – sunt o altă sursă de grăsimi bune, cu toate că trebuie să fii atentă să nu exagerezi, deoarece sunt bogate în calorii. Consumul de nuci îți va oferi proteine, fibre, vitamine și minerale.

Ardeiul iute – ajută la impulsionarea metabolismului și la arderea grăsimilor.

Țelina – nu trebuie să lipsească din dieta ta. Această legumă te ajută să slăbești într-un mod natural și face perechea perfectă cu multe alimente. Conține vitamina C și calciu.

Totuși, asta nu înseamnă să te rezumi doar la acestea. Dacă faci mișcare, te hidratezi corect poți să-ți pui în farfurie și din bunătățile "interzise" pentru siluetă, dar fără să nu ți-o umpli!

loading...
Comenteaza