7 kg în 7 zile. Cum se ține cea mai ieftină și rapidă dietă de vară

7 kg în 7 zile. Cum se ține cea mai ieftină și rapidă dietă de vară

Una dintre cele mai rapide, dar și ieftine rețete de slăbit, promite să te scape de câteva kilograme în doar o săptămână.

Vara e pe sfârșite, toamna se insinuează discret, iar tarabele din piață sun pline-ochi cu legume și fructe pentru toate gusturile. Tocmai asta e și problema, nu? Prea multe tentații la tot pasul și kilogramele se adaugă văzând cu ochii... Nici o problemă! Tot pe tarabe găsiți și castraveți. Mulți, ieftini și sănătoși. Dacă doriți să scăpați rapid de câteva kilograme, umpleți-vă fără grijă sacoșele cu sănătoasa legumă, pentru că, pe lângă că este o sursă bogată de vitamine și minerale, castraveții au foarte puține calorii, așa ca aveți voie să mâncați în ce cantitate doriți. Mai mult, datorită conținutului bogat de apă, castraveții sunt o variantă excelentă pentru detoxifiere, hidratare și sunt eficienți când vine vorba de combaterea retenției de apă din organism.

Pentru ca rezultatele dietei să apară rapid, fiecare masă va conține cât mai mulți castraveți. Planul alimentar permite și consumul altor produse, ba chiar sunt indicate pentru a menține un echilibru. Astfel, pe lângă bolul cu castraveți puteți adăuga ouă fierte tari, carne slabă de pește, carne de pui la grătar, puțină pâine integrală sau orez brun, semințe și câte o piersică sau un măr.

Daca urmati acest regim, într-o săptămână puteti scăpa chiar și de 7 kilograme. Atenție, însă! Această dietă nu trebuie să fie ținută pe termen lung, din cauza unor restricții alimentare care ar putea duce la unele dezechilibre în organism.

Comenteaza