Chuck Norris se simte de 48 de ani la cei 84 recent împliniţi / "Poartă mănuși de box pentru a proteja sacul, nu mâinile"

Chuck Norris se simte de 48 de ani la cei 84 recent împliniţi / "Poartă mănuși de box pentru a proteja sacul, nu mâinile"
| Foto: https://www.instagram.com/chucknorris

Chuck Norris are 84 de ani, dar se menţine în formă și susţine că "se simte ca la 48 de ani".

Simbolul artelor marțiale a intrat pe Instagram pentru a împărtăși un videoclip cu cei 1,6 milioane de urmăritori ai săi, în care apare executând câteva lovituri într-un sac de box.

"Știți, astăzi am 84 de ani, dar mă simt ca și cum aș avea 48", a spus Chuck Norris râzând, înainte de a încheia cu: "Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți".

Norris a adăugat: "Mă simt bine și rămân activ! Vă mulțumesc tuturor pentru minunatele urări", iar postarea a primit peste 444.000 de like-uri și peste 11.000 de comentarii. "Chuck Norris poartă mănuși de box pentru a proteja sacul, nu mâinile", a fost unul dintre comentarii. 

Antrenorul Scott Francis a glumit: "A dat 4566 de pumni în acest videoclip, dar ochii noștri ne lasă să vedem doar câțiva". 

Cariera sa a crescut de la instructor de arte marțiale pentru vedete la simbol de acțiune de la Hollywood, la autor și filantrop pe parcursul vieții sale legendare, a transmis ziare.com

Comenteaza