Clujeanca Vlăduța Lupău este însărcinată pentru a doua oară. Artista și soțul său, Adi Rus, sunt în culmea fericirii: ”Ce mare binecuvântare!”

Clujeanca Vlăduța Lupău este însărcinată pentru a doua oară. Artista și soțul său, Adi Rus, sunt în culmea fericirii: ”Ce mare binecuvântare!”
| Foto: Fanatik.ro

Vlăduța Lupău a anunțat că este din nou însărcinată, postând o imagine pe contul său de socializare în care burtica sa este evidentă.

Artista a publicat o imagine alături de soțul ei, Adi Rus, dar și alături de fiul său, Iair. În imagine putem observa burtica vizibilă. Vlăduța Lupău nu a spus dacă va avea fată sau băiat, însă cert este că e mai fericită ca oricând.

În postare, artista spune că toate rugăciunile sale au fost ascultate. Totodată, fiul ei a fost binecuvântat și nu va rămâne singur pe lume, având un partener ”loial și sincer” pe viață.

„O ființă mică… o să mă strige “mămică”. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cat mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!”, a scris artista pe Instagram și Facebook.

Totodată, aceasta i-a făcut și o promisiune copilului care urmează să vină pe lume. „Așadar minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți. 

Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!Te iubesc minune, cu drag mami!”, se mai arată în postarea artistei, potrivit Fanatik.ro.

Comenteaza