Cum s-au relaxat clujenii de 15 august VIDEO

Cum s-au relaxat clujenii de 15 august VIDEO
Sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului i-a făcut pe clujeni să uite, cel puţin pentru o zi, de serviciu. Cei care nu au fost în pelerinaj la Mănăstirea Nicula şi-au petrecut ziua de 15 august în mijlocul naturii, la mici şi bere, sau au ales să se relaxeze la aer curat în parc, unde s-au plimbat cu hidrobicicletele sau cu bărcile. Alţii şi-au luat copiii şi au dat o fugă la parcul de animale din Făget.

Unul dintre locurile în care clujenii au ales să îşi petreacă această zi de 15 august este aici, în mijlocul animalelor, unde copiii au posibilitatea să le dea de mâncare animalelor sălbatice chiar din mână

Clujenii au profitat de ziua liberă şi au venit cu copii la parcul de animale din Făget, la doar câţiva kilometri de Cluj. Administratorul parcului de animale din Făget a primit astăzi mai mulţi vizitatori decât într-o zi obişnuită.

Alţi clujeni au preferat să încingă grătarul la iarbă verde. Clujenii s-au relaxat şi în parcuri, unde aerul curat şi liniştea au fost elementele perfecte pentru o zi liberă.

Bugetarii se vor bucura şi mâine de o zi liberă. Mini-vacanţa a fost practic prima decizie luată de Guvern imediat după revenirea din concediu a premierului Victor Ponta.

Reporter: Anca Baciu
Imagine: Florin Dan

Comenteaza