"Cuvintele voastre (Almășan & Buhnici) sunt ca o armă. Depresiile, suicidul la adolescenți vin și din astfel de mesaje publice"

"Cuvintele voastre (Almășan & Buhnici) sunt ca o armă.  Depresiile, suicidul la adolescenți vin și din astfel de mesaje publice"

Nadine despre scandalul provocat de Buhnici: "M-a înfuriat! Însă postarea Marinei Almășan m-a lăsat mută și cu durere de stomac”.

Derapajele din discursul lui George Buhnici de la Neversea, difuzate în emisiunea XNS de la Antena Stars au fost taxate din plin de opinia publică. Dar au fost şi persoane care s-au arătat făţiş de acord cu urâţenia şi micimea cugetărilor acestuia. Postarea făcută de Marina Almășan, pe blogul eu a provocat o altă dezbatere într-o spirală fără sfârșit.

Nadine a spus că derapajul lui Buhnici a înfuriat-o, însă postarea Marinei Almașan a lăsat-o "mută și cu durere de stomac”, a transmis okmagazine.ro.

"Tulburările alimentare, depresiile, suicidul la adolescenți, la tineri, vin și din astfel de mesaje publice de la persoane care se bucură de popularitate – ele validând nesiguranțele/îndoielile lor – o spun studiile, nu eu", a spus Nadine după ce a lecturat postarea vedetei TVR, Marina Almăşan. 

"Cuvintele voastre (Almășan & Buhnici) sunt ca o armă folosită împotriva celor tineri, care au nevoie să știe, DE FAPT, că noi ăștia mai „bătrâni” ne zbatem să construim pentru ei, și pentru noi, o lume mai sigură, în care avem toți loc, indiferent de cum arătăm, fie în online, fie în viața de zi cu zi.

O lume în care sunt acceptați si respectați pentru cine sunt ei ca oameni, nicidecum pentru cum arată. Scopul este ca tinerii să se concentreze să trăiască în echilibru, atât fizic, intelectual, cât și emoțional. 

Eu nu v-aș citi, și nici n-aș reacționa, dar mă înspăimântă gândul că văd gunoi printre flori și nu fac efortul să-l arunc la coș. Mă refer la părerile voastre, nu la voi ca oameni. Am învățat să fac diferența între om și comportamentul său”, își încheie Nadine mesajul, apreciat de sute de internauți.

Comenteaza