Detoxifiere după sărbătorile de Paști și 1 Mai. Variante de meniu
- Scris de Ziua de Cluj
- 02 Mai 2019, 09:25
- Life
- Ascultă știrea
Între mese se poate bea câte un pahar de suc natural din fructe preparate la storcător.
Micul dejun
Ceai verde neindulcit, cu lamaie.
Un ou amestecat cu o cutiuta de branzica de casa, 6 fire de chivas maruntite, un sfert de ardei gras taiat cubulete
O felie de paine graham.
Sau
Un bol mediu de cereale musli neindulcite- decat prin adaos de cateva fructe confiate, cu lapte batut sau sana.
Pranz
O ciorba mare de loboda, cu bucatele de telina,ceapa, pastarnac si dovlecei.
O salata mare iceberg, frunze de salvie, ceapa verde, ridichi, bucati crude de dovlecel (fara seminte), masline, menta proaspata, cu bucati de urda sau cas slab dulce, un ou tare, o lingurita de ulei de masline, o lingurita otet balsamic.
Sau
Legume la cuptor cu sos de curry ( se folosesc telina, vinete, dovlecei, ciuperci, ceapa verde, ardei gras, conopida)
Un bol mic de asortiment de fructe proaspete, taiate felii sau cubulete (mere, pere, cirese,capsune) sau mere la cuptor.
Cina
Supa crema de ciuperci si telina, facuta in casa, fara adaos de amidon sau sare, ci doar piper, putin cimbru, oregano.
O telina mare fiarta, taiata cubulete, stropita cuo lingurita de ulei, oregano si piper.
Un pahar mare de sana sau lapte batut.