Dietă de detoxifiere pentru toamna aceasta. Meniu pentru 7 zile
- Scris de Ziua de Cluj
- 11 Sep 2019, 10:05
- Life
- Ascultă știrea
Toamna este una din acele perioade ale anului când o cură de detoxifiere este bine venită.
Ziua 1
Mic dejun: fructe de goji, 200 ml suc natural de fructe.
Prânz: o supă de legume și 200 g salată de crudități.
Gustare: un pumn de nuci.
Cină: doi cartofi dulci copți/fierți (cu mirodenii: busuioc, rozmarin, curry etc.).
Ziua 2
Mic dejun: o rodie, 200 ml suc natural de fructe.
Prânz: supă cremă de spanac cu crutoane, mâncare de praz cu măsline.
Gustare: doi morcovi.
Cină: spanac cu un albuș de la un ou fiert cu un praf de sare.
Ziua 3
Mic dejun: un grepfruit, 200 ml suc natural de fructe.
Prânz: o porție de paste integrale cu sos de roșii proaspăt și câteva măsline.
Gustare: un fruct de sezon sau o limonadă cu o linguriță de miere.
Cină: o porție de ciuperci sote/ fasole/mazăre.
Ziua 4
Mic dejun: 1/2 pomelo, 200 ml suc natural de fructe.
Prânz: o supă de legume și 200 g salată de crudități.
Gustare: un pumn de migdale.
Cină: doi ardei copți și ciuperci cu mărar și usturoi.
Ziua 5
Mic dejun: fructe de goji, 200 ml suc natural de fructe.
Prânz: o porție de paste integrale cu sos de roșii proaspăt și câteva măsline.
Gustare: un fruct sau o limonadă cu o linguriță de miere.
Cină: doi cartofi fierți și răciți cu pătrunjel/mujdei de usturoi.
Ziua 6
Mic dejun: o rodie, 200 ml suc natural de fructe.
Prânz: supă cremă de spanac, crutoane, mâncare de praz cu măsline.
Gustare: un pumn de nuci.
Cină: spanac cu un albuș de la un ou fiert cu un praf de sare.
Ziua 7
Mic dejun: un grepfruit, 200 ml suc natural de fructe.
Prânz: supă de legume, salată de crudități.
Gustare: doi morcovi.
Cină: doi ardei copți și ciuperci cu mărar și usturoi.