Dieta de toamnă. Meniu pentru 7 zile, bogat în fructe și legume

Dieta de toamnă. Meniu pentru 7 zile, bogat în fructe și legume

Toamna este momentul potrivit pentru a-ți regla obiceiurile alimentare, având o gamă variată de fructe si legume de sezon din care poți alege. 

LUNI

  • Mic Dejun: Doua oua fierte si o cana mare de cafea, amara
  • Pranz: Salata de varza proaspata cu peste facut la cuptor si cartofi fierti (200 de grame maxim)
  • Cina: Un pahar mare de must rece si 200 de grame de carde de vita, fiarta, cu fasole verde fiarta si usturoi.

MARTI

  • Mic Dejun: Un pahar mare de must rece, jumatate de grepfruit si 250 de grame de piept de pui la gratar
  • Pranz: Salata de varza proaspata cu peste facut la cuptor si cartofi fierti (200 de grame maxim)
  • Cina: O cana mare de ceai verde rece si un iaurt grecesc, bogat in proteine.

MIERCURI

  • Mic Dejun: Doua oua fierte si o cana mare de cafea, amara
  • Pranz: O cana mare de ceai verde rece si un iaurt grecesc, bogat in proteine si doua oua fierte.
  • Cina: Un pahar mare de must rece si 200 de grame de carde de vita, fiarta, cu fasole verde fiarta si usturoi.

JOI

  • Mic Dejun: Un pahar mare de must rece, jumatate de grepfruit si 250 de grame de piept de pui la gratar
  • Pranz: O cana mare de ceai verde rece si un iaurt grecesc, bogat in proteine si doua oua fierte.
  • Cina: Un pahar mare de must rece si 200 de grame de carde de vita, fiarta, cu fasole verde fiarta si usturoi.

VINERI

  • Mic Dejun: Doua oua fierte si o cana mare de cafea, amara
  • Pranz: Salata de varza proaspata cu peste facut la cuptor si cartofi fierti (200 de grame maxim)
  • Cina: O cana mare de ceai verde rece si un iaurt grecesc, bogat in proteine.

SAMBATA

  • Mic Dejun: Un pahar mare de must rece, jumatate de grepfruit si 250 de grame de piept de pui la gratar
  • Pranz: O cana mare de ceai verde rece si un iaurt grecesc, bogat in proteine si doua oua fierte.
  • Cina: Un pahar mare de must rece si 200 de grame de carde de vita, fiarta, cu fasole verde fiarta si usturoi.

DUMINICA

  • Mic Dejun: Doua oua fierte si o cana mare de cafea, amara
  • Pranz: Salata de varza proaspata cu peste facut la cuptor si cartofi fierti (200 de grame maxim)
  • Cina: O cana mare de ceai verde rece si un iaurt grecesc, bogat in proteine.
Comenteaza