Fanii Roxette iau cu asalt casele de bilete

Fanii Roxette iau cu asalt casele de bilete
Tot mai multe categorii de bilete la aşteptatul concert de pe Cluj Arena sunt aproape de epuizare. S-au terminat biletele pentru zonele VIP şi Golden Circle, aşa că organizatorii tipăresc încă 500 de tichete.

Cu câteva zile înaintea concertului trupei Roxette fanii trupei suedeze se grăbesc să-şi achiziţioneze bilete, tot mai multe categorii apropiindu-se de sold-out. Copiii au acces gratuit la concertul Roxette, părinţii fiind sfătuiţi "să le asigure celor mici protecţie specială prin căşti antifonice".

"De altfel, locurile din zonele VIP si Golden Circle au fost epuizate, pentru cea din urmă fiind pregătită deja o suplimentare", a anunţat oficialii Emagic, organizatorii evenimentului. Concertul va avea loc pe 19 iulie, fiind primul show al trupei organizat în inima Transilvaniei, la Cluj Arena. Pentru zona Golden Circle vor fi, astfel, cu 500 bilete mai mult decât era programat. "Acestea nu sunt însă singurele categorii ce se apropie de capacitatea maximă, mai multe sectoare din tribune fiind la rândul lor aproape sold-out", au mai precizat organizatorii.

O altă noutate este încă o trupă în deschiderea artiştilor din Suedia. Este vorba de Les Elephants Bizarres, care, "alături de Grimus, vor încinge atmosfera în Ardeal în deschiderea concertului pe care formaţia Roxette îl va susţine". Abordând un stil muzical greu de definit, din genul alternativ, artiştii din trupa proaspăt anunţată şi-au lansat în vara aceastui an un nou single, "Nu Mă Opri", prima piesă interpretată în limba română şi descrisă ca "o piesă de vară, cu versuri care vor surprinde şi vor dezvălui publicului o altă latură, poate mai sensibilă, a trupei". Les Elephants Bizarres au cântat în această perioadă la B'Estfest Summer Camp şi urmează să aibă un recital în 3 august la un alt festival european, Spirit of Burgas (Bulgaria).

Copiii sub 10 ani vor avea acces gratuit la concertul Roxette, a anunţat un oficial al Volksbank, sponsor al evenimentului. Părinţii care au achiziţionat bilete la categoria "Gazon" au în acest fel posibilitatea de a veni însoţiţi şi de cei mici. "Reîntoarcerea la lucrurile simple, la bucuriile cu adevărat importante care ne fac viaţa mai frumoasă, reprezintă motivul principal al implicării noastre în acest concert atât de aşteptat de fanii Roxette. Dar momentele cele mai aşteptate sunt trăite la maximum doar împărtăşite cu cei dragi, de
aceea ne face o deosebită bucurie să le deschidem copiilor porţile stadionului din Cluj şi sa le oferim aceasta experienţă extraordinară, alături de părinţii lor" a declarat Alfred Borcan, director de marketing
Volksbank. Promotia este valabilă doar pentru biletele ce ofera acces la Gazon, în limita capacitătii acestei categorii. Organizatorii au mai recomandat părinţilor "să le asigure celor mici protecţie specială prin căşti antifonice, în special dacă vor sta în vecinatatea boxelor".

Biletele la concert pot fi achiziţionate online, de pe myticket.ro, din reţeaua Diverta, precum şi de la o serie de puncte de vânzare special amenajate în zona Ardealului: casa de bilete a stadionului Cluj Arena, casele de bilete din incinta Polus Center şi Iulius Mall din Cluj, la care se adauga şi reţeaua magazinelor Inmedio din Cluj-Napoca, Baia Mare, Zalău, Turda şi Sighişoara.

 

Etichete
Comenteaza