Florin Piersic Jr., revederea cu tatăl său după un an de pandemie i-a lăsat un gust amar: "Mi-a întins pumnul..."

Florin Piersic Jr., revederea cu tatăl său după un an de pandemie i-a lăsat un gust amar: "Mi-a întins pumnul..."

Florin Piersic Jr. a fost invitat la emisiunea Marius Tucă Show!, unde a povestit o întâmplare dureroasă între el și celebrul său tată, moment în care fiul marelui artist a realizat un adevăr trist despre relația sa cu acesta, scrie click.ro.

Florin Piersic Jr., 53 de ani, a vorbit la emisiunea Marius Tucă Show! despre evoluția sa ca actor crescut în umbra unui tată faimos, cu care a avut dintotdeauna o relație extrem de complicată, fiind două caractere diferite, unul introvertit, altul extrovertit. 

Actorul Florin Piersic Jr. a relatat întâlnirea cu tatăl său după o perioadă de un an, în care nu se văzuseră, moment ce i-a lăsat un gust amar și a conștientizat că între ei există o ,,ruptură" ireparabilă. 

„Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză.

Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine…

Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală. E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic.

Pe de altă parte, maestrul Piersic, la peste 86 de ani, știe că sfârșitul nu poate fi prea departe, mai ales că a pierdut prieteni dragi în pandemie. Piersic nu acceptă cu ușurință faptul că ar putea muri, dimpotrivă, în urmă cu un an acesta mărturisea că îi e frică de moarte. “Îmi este frică de moarte. Știu că așa trebuie să fie, dar nu vreau”, a recunoscut marele actor.

Comenteaza